Jeg ble inspirert til å lage smykker av min yngste sønn Lars, som var på biblioteket og lånte en bok om vikingsmykker. Lars har hatt og laget mye moro med strenger som jeg desverre ikke får lov å vise fram enda.

Min drøm med smykker er at jeg etterhvert skal få til og utvikle min egen stil og jeg ønsker å lage vikingsmykker. Jeg er foreløbig på forskningsstadiet åå tenker jeg øver meg på noe enklere først.

Blog Image

Disse startet jeg på i fjor sommer etter en oppskrift jeg fant. Tenkte jeg må lære meg litt teknikker og slikt før jeg prøver meg på egen hånd.

Blog Image

Dette er mine første forsøk. Er ikke særlig fornøyd med verken stilen eller bildet men det kommer seg forhåpentligvis etter hvert. De blå øredobbene ble jeg ganske fornøyd med og de bruker jeg så snart ørene mine tåler det. Blir ikke så ofte som jeg har lyst til siden jeg reagerer på stort sett alt av slike ting, men en halv dag innimellom går bra. De lyseblå mangler enda anheng men vi får fikse litt etter hvert.

Har ikke hatt tid til å jobbe så mye som jeg ønsker med denne hobbyen enda. Tar litt tid å sette seg inn i saker og ting.