Til temaene juleforberedelse og juleønske.

Blog Image

Blog Image

Til temaet juleønske har jeg tatt disse fuglebildene fordi jeg ønsker meg harmoni. Hva er da mer harmonisk en fugler som spiller den deiligste musikk du kan tenke deg. Lukke igjen øynene noen sekund og bare nyte fuglenes sang og naturens lyder.

Disse fuglene sang så vakkert til meg at jeg bare ble stående og ville ikke gi slipp på dem. Jeg var omentrent 4-5m fra dem og turte ikke ta ett skritt til.

Blog Image

Blog Image

Tema juleforberedelser hva skulle vi gjort med julegaver og kort som skal langt avgårde uten posten ????

Det en bildet ble veldig uklart men det var forventet, jeg skylder fremdeles på kamera fordi med mitt andre kamera har jeg ikke dette problemet. Det andre kamera mitt er ikke digitalt så derfor måtte jeg bruke dette til oppgavene.