Ferdig med to par pulsvarmere smiley

Disse heter Gentlemen`s Cuff og er strikker med Mor Aase på pinner 3mm.

Lars ville ha dem sort og han var veldig ivrig i å få meg i gang med dem så da måtte jeg jo bare strikke disse først denne måneden. Ikke nok med at han hadde det travelt med disse, han hadde det så travelt at når jeg var ferdig med den ene måtte jeg feste trådene på den med en gang så han fikk prøve den ordentlig så han sa. Pulsvarmeren ble på den hånden, også da han skulle besøke en kompis dro han med bare denne ene på seg.

Mor sitter da hjemme å strikker på nr. to og det første han spør etter når jeg henter han er om den andre er ferdig, jada sier jeg. Med litt streng stemme spør Lars om jeg har festet trådene, og mor svarer jada, det fikk jeg også gjort.

Han ble med andre ord kjempeglad for disse, og han er kresen så dette må da være noe for alle gutter.

Lars hadde til og med sovet med disse om natta, smilte han om morgenen da han sto opp.

Disse pulsvarmerne ble til meg selv. Er strikket i Baby ull på pinne 3mm og heter Kyla Mittens. Likte disse veldig godt og de var morsomme å strikke også bortsett fra første omgang. Tok lang tid og bobble meg gjennom den. Tror nok det blir flere Kyla om en stund.