Gikk litt tregt med sokkene for August. Det er fordi jeg nå har flyttet to sønner. Den eldste er flyttet til Trondheim for å studere og den andre er flyttet til Sortland for å få bedre bussforbindelse med sin studieplass. Så nå sitter jeg her alene og funderer på hva jeg skal hive meg på av aktiviteter.

Vel vel, Outside inn er i allefall strikket på Regia 4-tråd, hadde ikke nok av den ene fargen så jeg brukte to forskjellige nøster. Strikket på pinne nr. 3. Og strikke sokker med vrangen ut er en variant jeg ikke har prøvd før, jeg har heller ikke strikket sokker der jeg strikker helen til slutt før så det var et spenningsmoment om jeg fikk til. Har nok ikke strikket tåfellingen etter mønsteret men det ble nå tå likevel. Sokker ble det nå i allefall. Sier meg fornøyd med resultatet. smiley