Søndager blir som oftest dagen for å hente seg inn etter uka. Den brukes ofte på den daglige turen i skogen, søm, quilting, tanker om alt mulig rart og musikken må selvfølgelig være med. I dag hører jeg på Metallica.

Det som er så bra med slike grupper og grunnen til at jeg liker og høre på dem er at de vet å bruke sine instrumenter, mye musikk som kan stå alene uten vokalist og vokalistene har ofte en stemme jeg liker. Jeg liker når bassen får melodi og gitarspillet er bra. De er god på å lage både rolige sanger og sanger med fart i. En av de ”rolige” sangene som fasinerer meg er Metallicas Bleeding me, hører ikke så mye på teksten til den men rytme og sammensetningen av lyder og instrumenter på den fasinerer meg.

Ja, det var jo egentlig noe annet jeg skulle blogge i dag.

Jeg har sydd de blokkene jeg skulle ha til mitt slumreteppe. Det som mangler er de blokkene jeg skal male. Motivene på dem blir blomster, har ikke helt bestemt meg for hvilke blomster jeg skal ha men det kommer underveis og jeg kommer sikkert til å male flere enn jeg trenger for å velge ut dem jeg vil bruke videre til dette prosjektet.

Jeg har quiltet ferdig den første blokka mi til slumreteppe i sy sammen prosjektet. Jeg håndquilter mitt teppe rett å slett fordi jeg storkoser meg med at jeg endelig har et prosjekt jeg ikke trenger å ha tidspress over. Jeg synes også at quilten får et helt annet utrykk en om jeg quilter på maskin, et utrykk jeg liker veldig godt. Jeg blir også veldig godt kjent med quilten ved å sy for hånd og jeg blir kjent med hvert sting jeg tar. Samtidig kan jeg la tankene fly der de trenger å fly akkurat når jeg sitter der å quilter. Mange av hverdagens oppgaver får sin løsning under arbeidet på en quilt.

Nå når jeg er ferdig med denne blokken skal jeg sette meg å skrive nye blokker til mine venner som venter på nye oppgaver 1.oktober.

Denne uken har jeg også jobbet med min klesgarderobe men har enda et stykke igjen og gjøre på det prosjektet før jeg kan vise frem noe.

I dag har jeg også oppdatert nettsiden til Sortlandsquilten for de som vil se.