Pjoning i mitt hjerte

Gammel teknikk i nytt design av Monica Shultz

Pjoneboka er kommet i hus og jeg har lest og gleder meg til å starte på mitt første pjoneprosjekt. Litt mye å gjøre nå for tiden men håper på å snart få en ledig kveld til å prøve ut og ta frem mine heklekroker igjen. Det er lenge siden jeg har brukt heklekrok nå så det skal bli fint å få gjort det igjen.

I boken får man oppskrift på alt fra grytekluter og vesker, votter, hansker, hatter og luer, hårbånd og pulsvanter, babyklær og lekedyr til minstemann. Den inspirerer også til videre arbeid med pjoning og skaper mange ideer i hode mitt.

I pjoneboka finner man finner lure tips og opplæring for nybegynnere, men også mer utfordrende prosjekter for den viderekommende pjoner.

Har du lyst på denne boken kan du finne den her.

www.pjonica.no

http://epla.no/shops/pjonica/